Başlıca Hizmetler ve Çözümler

E-ticaret sitesi veya kurumsal bir web sitesi fark etmez, dijital ihtiyaçlarınız ne olursa olsun size özel çözümler üretiriz, başlıca hizmet kalemlerini aşağıda bulabilirsiniz.

E-Ticaret Danışmanlık

Bir E-ticaret sitesinde olması gereken tüm elemetleri siteye uygulayıp diğer...

Dijital Pazarlama

SEO, SEM ( Google Adwords, PPC ) SMM Sosyal Medya Pazarlaması başta olmak...

rDM Akademi

2009'dan bu güne 7000'e yakın mezun vermiş olmanın gururu ile alanında en çok...

CRO, Growth Hacking

Conversion Optimization ( Dönüşüm Optimizasyonu ) ve Mühendislik ile...

Neuro Marketing

Çeşitli nörolojik cihazlar yardımı ile web sitelerini yeniden dizayn ediyor,...

UX/UI Design

Milyar trafik yönetmenin vermiş olduğu tecrübe ile ve nörolojik cihazların...

E-ticaret Analizi

E-ticaret sitenizi analiz etmemizi ister misiniz?

Sitenizi üç ana temel esas alarak analizini gerçekleştiriyoruz. 1.si Dijital Pazarlama analizi, 2.si Yazılım ve Operasyon analizi 3.sü ise Tasarım Analizi olmak üzere bir E-ticaret sitesinin tüm gereksinimlerini sağlayacak şekilde analizini yaparak sizinle paylaşıyoruz Detaylı bilgi için iletişime geçin!.

E-TİCARET ANALİZİ İSTİYORUM
E-ticaret Analizi

Bazı Müşterilerimiz

Tecrübemiz 15 yıllık sektör deneyimimizden gelmektedir. Bu süreçte birlikte olduğumuz bazı markalarımızı ve müşteri yorumlarımızı bulabilirsiniz.

Onur Air Atasay Saat&Saat GoldMaster Arnica Makro Market İrfan Home Hizlial.com Hatemoğlu Tozlu.com


  • Yılmaz BOZAN hocam sen E-ticaret konusunda ülkemizin gençlerini daha çok aydınlatmalısın diye düşünüyorum.Dünyada çok önemli olan ama ülkemizde sen ve birkaç kişi dışında E-ticaretin önemini kavrayan insan pek yok, bu yüzden işin zor ama ben biliyorum ki sende zaten zoru başarmayı seviyorsun.
  • İşini severek yapan, mesleğine saygı duyan insanlar nerede olurlarsa olsun her zaman 
fark yaratırlar. Bu duruma güzel bir örnek var elimizde. Yılmaz Bozan ve yaptıklarından söz ediyorum. E-ticaret denilince aklıma gelen tek isim ve her zaman TEK geçerim!
  • Dijital Pazarlama,  SEO ve Google Analytics uzmanlığı ile tanıdığım Yılmaz beyin Endüstri Mühendisi olduğunu öğrendiğimde mantıksal yaklaşımları ve iş yapış biçimindeki başarısını ana mesleğini uzmanlığı ile bütünleştirmesine bağladım.  Geleneksel çalışmanın üzerine sürekli yeni teknolojileri koyarak çözümlerini zenginleştirmesi, neuro marketing üzerine çalışmaları ve ortaya koyduğu çıktılar, pazarlamada öğrenmenin sonu olmadığı ve yaratıcılığın olmadığı bir pazarlama iş modelinin sürdürülebilir olmayacağının ispatıydı.  Haklı özgüveni ise, Adanalı olmasından kaynaklı doğuştan gelen bir yetenek diye düşünüyorum.  Üniversitelerde gençlerle sürekli buluşması ve bilgilerini paylaşmasını ise, sektörün en büyük sorunu olan iş gücü kaynağını zenginleştirmek için sadece şikayet etmeyip sessizce çözüm üreten bir manifesto gibi görüyorum.
  • Yılmaz Bozan, Dijital Pazarlama alanında ülkemizin yetiştirdiği en önemli profesyonellerinden biridir. Hem markaların dijital dünyadaki ihtiyaçlarını çok iyi bilmesi hem de Marka-Ajans ilişkisini yönetmedeki uzmanlığı sayesinde bir çok başarılı projeye imza atmıştır.Dijital dünyanın olmazsa olmazı olan kendini sürekli geliştirme felsefesini en iyi şekilde uygularken, bir yandan da bilgi birikimini Eğitimci Ünvanıyla gençlere aktarmasını da ayrıca takdir ediyorum.
  • Yılmaz Bozan bir projede var ise o projenin başarısız olması istatistik olarak imkansızdır. Bilgi ve birikimi ülke standartının üstünde ve donanım olarak Türkiye'de E-Ticaret gelişiminde büyük bir basamaktır. Bulunduğu yeri kendi başarısı gibi gören ve Dünyada ki başarılı liderler incelendiğinde ortak bir özellik olan ego'dan arınmış ve başarılı sunumları ile büyük değerdir.Karakter ve kişilik sahibi , güler yüzlü ve kendisi ile beraber projede olmaktan büyük mutluluk duymaktayım.
  • Çalışkanlığıyla, başarılarıyla ve vizyonuyla her zaman örnek olarak aldığım bir kişidir. Dijital Pazarlama ve E-Ticaret alanındaki tecrübesiyle çalıştığı markaları her zaman ileriye götürmeyi ilke edinmiş kişiliğiyle çalışma fırsatı bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Başarıların daim olsun!
  • Üniversitemizde düzenlediğimiz konferansa gelip tecrübelerinizi paylaştığınız ve motivasyonumuzu yükselttiğiniz için çok çok teşekkür ederim. Sizden sonra çok güzel geri dönüşler aldık ve eminim herkes aynı güzel duygularla ayrıldı konferanstan, gitmenizi hiç istemedik, sizi tekrar okulumuzda, şehrimizde ağırlamak dileğiyle...

rDM Akademi

DETAYLI BİLGİ

Atasay Kuyumculuk - Dijital Pazarlama, Sosyal Medya Eğitimi

İstanbul Ticaret Üniversitesi - Dijital Pazarlama Eğitimi

Adnan Menderes Üniversitesi - Dijital Pazarlama, E-ticaret Konferansı

İstanbul Aydın Üniversitesi - Dijital Reklamcılık ve Sosyal Medya Konferans

rDM Akademi Sayesinde Güncel Kalın!

Kurumsal, kişiye özel veya belli bir sayıdaki kitlelere Dijital Pazarlama, Sosyal Medya, E-ticaret, Girişimcilik, SEO, SEM, SMM, Google Analytics, Dönüşüm Optimizasyonu gibi bir çok konuda eğitim vermekteyiz.2009'yılından bu güne toplamda 450'ye yakın eğitim gerçekleştirdik. Üniversitelerin Sürekli Eğitim Merkezleri başta olmak üzere çeşitli eğitim kurumlarında 7000'e yakın mezunumuz bulunmakta ve her geçen gün sektördeki sayıları artmaktadır.

EĞİTİMLERİ İNCELETEKLİF İSTİYORUM

 

Eğitim Intro Video

rDM Akademi olarak gerçekleştirdiğimiz eğitimlerin kısa videolarını youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz.

Play video
Dijital Pazarlama Konferansı, Eğitimi
0
Shares